2 March
День відкритих душ
Вухаха, тепер, коли цнй лог будеш читати ти, Олюня, мені доведеться максимально вичищати свої думки і почуття, аби зманіпулювати тобою в потрібну сторону) Жарт. Чи ні?..
В будь-якому випадку, трохи важкий день емоційно, але маю прям значне полегшення від самої думки про те, що маю скоро виписатися. В якійсь мірі це як легальний наркотик. Думаю, скоро пройде час, і буду писати відкрито світу)
Ротація. хлопці напідпитку, і це часто важко психологічно, бо в деякі люди ховають весь свій тяжкий емоційний стан середині. Насправді ти відчуваєш те напруження, яке є всередині іншої людини, але вона його контролює і не дає зірватися. Алкоголь же руйнує подібні обмеження, він дає вилитися емоціям у світ. Однак більш болюче спостерігати, що інші люди до подібних проявів можуть відноситися вороже або несерйозно.
Адже ти п'яний, і чорт його знає, чи несеш ти це свідомо, чи намагаєшся вилити свої емоції при браку слів. І це ще ми не торкалися юридично-етичної строни цієї справи. На мій погляд, саме принада цивілізваної людини накладувати на себе обмеження, які необхідні для функціонування соціуму. Адже або ми слідуємо законам, або не жаліємось, що хтось інший не слідує. Звісно, це стерильна істина, в житті доводиться бути набагато гнучкішим при деяких граничних випадках, якто ступінь порушення і відповідність справедливої кари, мовчу вже про недосконалість нашої судової системи. І все ж - сухий закон абсолютно виправданий і так має бути, бо людина має контролювати себе, особливо при доступі до зброї.
Також сильно видно у іншого колеги бажання бути похваленим за роботу, яку він зроби. Мені прям цікаво, наскільки це проявлено у мене самому?) Пам'ятаю, як мене бісила відсутність допомоги стосовно основної роботи, однак голос розума сказав - ти взвалив на себе цю роботу добровільно - ти не маєш права вимагати від інших людей влоштовуючої тебе реакції. І все ж вірю, що настане день, кли голос розуму буде непотрібен в тих базових речах, яким я хочу слідувати - як-то альтруїзм. Схрещуємо пальці)
Подумав про те, що без головного блю добирати слова українською стало набагато простіше, от так попишеш ще пару місяців, і зможу видавати книгу) До речі, слід все-таки себе спробувати у ролі письменника, більшість задатків у мене є, варто тільки трошки розвинути фантазію та пропрацювати лексичні помилки. Ага, і розширити запас словесних конструкцій, а не повторювати "в будь-якому" випадку кожен раз)
В будь-якому випадку(ги-ги-ги), добраніч)
0